Terug naar overzicht

Ga jij mee naar de New Wine Zomerconferentie 2017?

Houd je van gezelligheid, mensen ontmoeten, kamperen en wil je (meer) tijd vrijmaken voor God? Van harte welkom op de New Wine zomerconferentie van 2017. Samen met een gezellige club mensen van NGK De Ontmoeting zullen wij ook dit jaar weer deelnemen aan deze conferentie. Zin om je bij ons aan te sluiten? Dat vinden we heel erg leuk: van harte welkom. De conferentie is dit jaar van 22 juli t/m 28 juli.

 

 

Wat is het en wat doen we?

New Wine is een beweging van kerken waarin we elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Elk jaar organiseert New Wine de zomerconferentie op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Zo’n vijfduizend christenen – jong en oud – met verschillende kerkelijke achtergronden komen hier samen. Het verloop van de week kenmerkt zich door samenkomsten met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling), een ruim aanbod aan te volgen seminars en een uitgebreid, apart programma voor kinderen, tieners en jong-volwassenen.

 

Het thema van deze conferentie is ‘God in ons midden.’ In de kerk gaat het niet om een Jezus die tweeduizend jaar geleden op aarde rondliep en op wiens terugkeer we nu wachten, waarbij we het in de tussentijd vooral moeten doen met een boek en min of meer lijdzaam afwachten. In de kerk gaat het om de levende Heer in ons midden, die nog altijd spreekt, werkt, geneest en herstelt! Hoofdspreker is Derek Morphew. Jaren geleden was hij ook hoofdspreker en dat was een heel bijzondere conferentie.

 

Als NGK De Ontmoeting kamperen we samen op een veld. Op zondag drinken we samen koffie en op donderdagavond sluiten we af met een gezamelijke Chinese maaltijd. De kinderen spelen samen en trekken met elkaar op. Het is ontzettend gezellig maar vooral erg waardevol om elkaar (beter) te leren kennen. Daarnaast geeft het een bijzonder gevoel van saamhorigheid.

 

Twijfel je nog? Kijk voor meer informatie op: zomerconferentie.new-wine.nl of vraag eens na bij een van de deelnemers van vorig jaar hoe zij het gehad hebben. (zie foto)

Gerdienke Fennema