Terug naar overzicht

EO zoekt verhalen in Voorthuizen voor tv-programma

 

De Evangelische Omroep is voor het tv-programma ‘Geloof en een hoop Liefde’  op zoek naar bijzondere verhalen van gewone mensen uit Voorthuizen. De opnames beginnen in november. De uitzendingen vinden plaats in de week  van 16 tot en met 20 januari 2017.

 

In ‘Geloof en een hoop Liefde’ van de EO (iedere werkdag te zien om 17:50 uur op NPO2) staat elke week een andere plaats in Nederland centraal. Dit najaar strijkt het programma een week lang neer in Voorthuizen. Het programma gaat over de inwoners uit de plaats. Dat kan over de historie, cultuur of typische dingen uit de plaats gaan, maar ook verhalen over geloof en daar aan gerelateerde initiatieven zijn welkom. Of bijvoorbeeld markante/opvallende mensen met een bijzondere hobby of passie, enthousiaste vrijwilligers, iemand die bijzondere gebeurtenis heeft meegemaakt of gaat meemaken, of mensen met een bijzonder geloofs- of levensverhaal. Eigenlijk ieder ‘mooi’ mens die ‘iets’ doet of mooi kan vertellen is welkom.

 

Iedereen kan mensen voordragen die hiervoor in aanmerking komen. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar het emailadres van redacteur Tara de Wit: tara.de.wit@eo.nl

 

ghl_e-mailbanner201616