Terug naar overzicht

Welkom op ons betaald werkplein!

Welkom op het werkplein van onze gemeente. Dit is de plek waar vraag en aanbod samenkomen als het gaat in de zoektocht c.q. het aanbod van betaald werk. Bedoeld om elkaar een steun in de rug te bieden als we kijken naar de economische crisis om ons heen. Help elkaar. Maak gebruik van je kerkelijke netwerk!

 

De berichten op deze website zullen ook via de andere kerkelijke kanalen (Twitter, Facebook) worden gecommuniceerd. Ook een oproep plaatsen? Vermeld in uw mail duidelijk wat u vraagt/aanbiedt en bij wie meer inlichtingen ingewonnen kunnen worden en hoe dat moet gebeuren. Het kan zijn dat u wel iets wilt vragen of aanbieden, maar dan zonder naamsvermelding. Dat is mogelijk, zodat ‘achter de schermen’ gegevens uitgewisseld kunnen worden. Duss… schroom niet! Mail vraag/aanbod naar: webredactie@ngkvoorthuizenbarneveld.nl.

  • Ben je meer geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Kijk dan HIER

 

AANBOD VAN BETAALD WERK 

>> IK ZOEK BETAALD WERK >>

 

 

> GEZINSHUISOUDERS, GEZINSGROEPOUDERS EN MENTORHUISOUDERS

Voor Jeugdhuis De Enk in Apeldoorn is het Leger des Heils op zoek naar gezinshuisouders, gezinsgroepouders en mentorhuisouders. De vacatureteksten zijn te bekijken op www.legerdesheils.nl/gelderland en op www.werkenbijhetlegerdesheils.nl. Contactpersoon vanuit onze gemeente: Thirza Koster.

 

 

> BETROUWBARE ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT (M/V)

Voor een opdrachtgever zoekt gemeentelid Ria van Haren een  betrouwbare “duizendpoot” voor administratieve werkzaamheden op hun kantoor in Almere. Het betreft een organisatie die activiteiten voor jongeren met een beperking organiseert. Voor meer informatie, zoek contact met Ria van Haren of mail.

 

 

> STEIGERHOUTEN MEUBELMAKERS (M/V)

Estivo Meubels in Barneveld zoekt jongeren tussen de 16 en 20 jaar die in de werkplaats op bedrijventerrein Harselaar aan de slag willen in de productie van steigerhouten tafels, loungesets en divers maatwerk meubelen. Geïnteresseerd? Mail je cv en korte motivatie naar info@estivomeubels.nl. Contactpersoon vanuit onze gemeente: Martijn Bouwman.

 

 

> COACH TON VELDHUIZEN WIL JOU HELPEN

Als je als lid van onze gemeente plotseling onvrijwillig zonder werk zit wil ik je als coach een helpende hand bieden, meldt gemeentelid Ton Veldhuizen van Ilomarjo Coaching & Advies.

,,Als je ‘tussen 2 banen zit’ gebeurt er wat met je. Zeker als dat onvrijwillig is, spelen diverse emoties vaak een rol. Dat is logisch. Want hoe je het ook wendt of keert, je hebt te maken met een soort rouwproces. En daar moet ruimte en tijd voor zijn. Neem die ook voor jezelf. Ik wil je daar bij helpen.”

..Voor sommige mensen is zo’n vervelende gebeurtenis ook een soort kruispunt waarop ze gaan nadenken wat ze nu zouden willen gaan doen. Ook bij die zoektocht kan ik je helpen. Wat bied ik je aan? Een eerste gesprek van 1,5 uur is gratis en vrijblijvend. In dat gesprek proberen we samen in beeld te krijgen waar je staat als mens in de situatie die je niet zelf hebt gekozen. Met als doel om weer ‘grond onder je voeten’ te krijgen, zodat je weer verder kunt. Misschien ben je al wat verder in het proces. Dan kunnen we al voorzichtig verder kijken naar hoe jij je toekomst ziet, wat je nu zou willen.”

 

,,Aan het einde van dat gesprek (of later als dat beter past) bespreken we of je een of meer vervolgafspraken wilt.Dat zal niet gratis meer zijn. De vergoeding bespreken we samen. Om een idee te geven; een inkomensafhankelijk tarief, waardebepaling achteraf of een andere vorm die recht doet aan de mogelijkheden die je hebt en de situatie waar je in zit. Daar komen we vast wel uit. En voel je vooral niet verplicht.”

 

,,Mocht je belangstelling hebben, bel of mail gerust voor een eerste gesprek. Nogmaals, geheel vrijblijvend. Kijk op mijn site www.ilomarjo.nl voor meer informatie en ervaringen van mensen.”

 

 

IK ZOEK BETAALD WERK

> ONDERWIJSFUNCTIE GEZOCHT

 

Wie: Erica Luigjes

Leeftijd: 25 jaar
Opleidingen: Leraar Godsdienst, VWO profiel NG
Kwaliteiten: Ik ben enthousiast en bewogen. Jongeren hebben mijn hart, maar ook ouderen kunnen op mijn affiniteit rekenen. Ik heb een lerarenopleiding afgerond op een specifiek vakgebied, maar kan ook algemeen vormend onderwijs geven. Speciaal bewogen ben ik met doelgroepen die het niet zelfstandig redden (ervaring op het praktijkonderwijs, maar ook in Ethiopië en zuid-Afrika ervaring opgedaan, World Servants projecten niet vergetend)
Werkervaring: 1 jaar werkervaring in het Godsdienst onderwijs, 2 jaar werkervaring in het praktijkonderwijs, 1,5 jaar op het Leerweg Ondersteunend onderwijs. Daarnaast ervaring in horeca, verkoop van groente en fruit en huishoudelijke werk.
Zoekt: Werk voor 24-32 uur per week, bij voorkeur op ma-vrij tussen 8-17 uur.
Contact: ericaluigjes@gmail.com; 06 – 50 95 64 26

 

> UITDAGENDE ADMINISTRATIEVE FUNCTIE

Wie: Kees Korevaar

Leeftijd: 54 jaar

Opleidingen: 

NIBE:  Betaalbedrijf binnenland, Toekomstvoorziening, Algemene opleiding bankbedrijf, Consumentenkrediet, Woningfinanciering 1 + 2.

Verzekeringen: Assurantie A-Brand, Assurantie A-Algemeen, Assurantie A-Leven, Assurantie B, Assurantie C.

Boekhouding: MBA, PDB, middenstandsdiploma; financiële management rapportage;

Studerend voor: Bestuurlijke informatievoorziening (LOI) HBO-jaarrekening).

Kwaliteiten: Ik ben een gemotiveerde en enthousiaste man. Ik heb een flexibele en servicegerichte houding, waardoor ik mij goed kan verplaatsen in mijn gesprekspartners zoals de klant, maar ook mijn collega’s. Zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Ik vind het prettig om zelfstandig te werken en ook een rol te nemen in een team. Vanzelfsprekend ben ik bereid tot het volgen van cursussen of opleidingen om de functie adequaat uit te kunnen voeren.

Werkervaring: Ruim 35 jaar ervaring in diverse administratieve functies, waarvan ruim 26 jaar bij de een verzekeraar. Ruime ervaring in grootboekadministratie, aansluiting tussenrekeningen en opleveren rapporten aan management. Ook het up-to-date houden van de werkbeschrijvingen behoort tot mijn taken.

Zoekt: Uitdagende administratieve baan voor 40 uur per week.

Contact: c.korevaar@telfort.nl; tel. 033-2466700 of 06-285 79 698

 

> MAGAZIJNWERK OF IETS MET VOEDING/SPORT

Leeftijd: 27 jaar
Opleidingen: VMBO Verzorging, SPW Helpende Welzijn Niveau 2 MBO. Begint binnenkort met opleiding Gewichtsconsulent (LOI).
Kwaliteiten: Ik ben een harde werker, ik ben sociaal in omgang met collega’s en klanten/ cliënten
Zoekt: Werk! Liefst in lijn met de opleidingen, maar ik pak ook magazijnwerk, bibliotheekwerk of productiewerk aan.
Werkervaring: Drukkerij in relatiegeschenken, verkoopmedewerker schoenenwinkel, restaurant bediening/ keukenhulp, thuiszorg huishoudelijk werk.
Interesse: Muziek, geschiedenis, boeken fictie/non-fictie
Contact: maria-erkelens@live.nl
   

> PARTTIME WERK ‘IN BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD’

Wie: Henk van Veldhuizen
Leeftijd: 57 jaar
Zoekt: werk voor halve dagen. Jarenlang heb ik gewerkt als grafisch vormgever. Nu door omstandigheden zonder werk, zoek ik het in de breedste zin van het woord. Ik ben overal voor in, mits fysiek niet te zwaar. Ik ben een rustige, evenwichtige persoon, zeer gemotiveerd, met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Graag mail ik aanvullende informatie.
Contact: henkenineke@gmail.com

 

 

 

> RECEPTIONISTE (‘SPIN IN ‘T WEB’) 24-28u p/w

Wie: Gerda van Laar- Bos
Leeftijd: 56 jaar.
Opleidingen: MAVO, telefoniste/ receptioniste, administratief werk, bezig met Medische Terminologie.
Kwaliteiten: servicegericht, gestructureerd, goed verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden, creatief, ondernemend, teamplayer, flexibel, stressbestendig, enthousiast, klantgericht en zelfstandig.
Werkervaring: ervaring als cateringmanager, ruime ervaring in receptiewerk in een hectische ziekenhuisomgeving. Aanspreekpunt voor bezoekers, bedienen van de telefooncentrale, alarmen bewaken, handelen bij calamiteiten en het prioriteiten stellen.
Zoekt: leuke, uitdagende veelzijdige baan als receptioniste. Ik vind het heerlijk om de spin in het web te zijn. Ik functioneer het beste in een omgeving waar ik met mensen om kan gaan en de ruimte heb om dienstverlenend te zijn. Voor 24-28 uur per week.
Contact: jvanlaar55@gmail.com

 

> PROJECT/PROGRAMMA-MANAGER (CHRISTELIJKE) ONTWIKKELINGSORGANISATIE

Wie? Suzette Vonhof
Leeftijd: 33 jaar
Opleidingen: VWO, Internationale Ontwikkelingsstudies – Wageningen Universiteit
Kwaliteiten: zelfstandig, leergierig, verantwoordelijk, hart voor mensen en kinderen in nood, culturele sensitiviteit, naast engels ook spaanssprekend, onderzoeken, analyseren, plannen, organiseren en onderwijzen.
Werkervaring: in totaal ruim zes jaar buitenlandervaring in Mozambique, Guatemala en Bolivia; junior onderzoeker bij Disaster Studies, Wageningen Universiteit; medewerker Nederlandse Rode Kruis in Guatemala; medewerker straatjongerenproject Bolivia, Jeugd met een Opdracht.
Zoekt: een betaalde baan of werkervaringsplaats op het gebied van project/programmamanagement bij een (christelijke) ontwikkelingsorganisatie in Nederland. Het liefst met een link met projecten in Zuid Amerika.
Contact: suzettevonhof@yahoo.co.uk

 

 

> PRAKTISCH WERK IN BEDRIJF/GEZIN (plm. 20 u p/week)

Wie: Evelien van Voorthuizen
Leeftijd: 50 jaar
Opleidingen: Mavo, Havo, Computercursus en Coachend Leidinggeven.
Kwaliteiten: zelfstandig naar eigen inzicht kunnen werken, naast nauwkeurig, trouw en flexibel zijn beschik ik over een juiste mentaliteit in dienstbaar opstellen.
Werkervaring: Elf jaar de interieurverzorging gecoördineerd en meegewerkt in drie christelijke (hervormde) scholen in Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Aansluitend twee jaar zelfstandig gastvrouw/interieurverzorgster geweest bij een autobedrijf.
Zoekt: Praktisch werk in een bedrijf en/of gezin voor ongeveer 20 uur per week. Interesse in zowel zelfstandig werk als ook in een team.
Contact: h.voorthuizen@planet.nl