Terug naar overzicht

Ga jij mee naar de New Wine Zomerconferentie?

Het is inmiddels een traditie en zeker eentje om in ere te houden: elk jaar bezoekt een groep van NGK De Ontmoeting de New Wine Zomerconferentie in Biddinghuizen. De vraag aan jou: ga jij mee?

 
De conferentie kenmerkt zich door een week lang intensief (en praktisch) aan de slag te gaan met je geloof! Er zijn dagelijks bijeenkomsten en workshops. Kinderen en tieners volgen hun eigen programma. Je leest er alles over op de website van de Zomerconferentie.
Afgelopen jaar waren we met zo’n zeventig man. Dat leverde onvergetelijke ervaringen op geloofsgebied op voor jong en oud. We kampeerden met elkaar op een groot veld op het evenemententerrein in Biddinghuizen. Dat is altijd supergezellig en ongedwongen: wil je gewoon even een boek lezen of voor je tent hangen, het kan! Evenals het voeren van een goed gesprek met iemand waarmee je net een workshop hebt bezocht.
 
Dit jaar wordt de zomerconferentie gehouden van zaterdag 23 juli tot en met vrijdag 29 juli. Het thema is dit jaar ‘Eenheid’. Als christenen willen wij één zijn in het zoeken naar wat God van ons verlangt. Met elkaar willen we God grootmaken en Zijn Liefde tonen in een wereld die Hem zo nodig heeft. Eén in liefde, één in streven, één van geest.
 
Wil jij ook meemaken hoe het is om een week van je zomervakantie apart te zetten voor God? Je bent van harte welkom! Of je alleen bent of met je gezin, het maakt niet uit. Sluit je aan bij de groep en stuur een mail naar Christel van Lunsen. Mocht je meer informatie over deze conferentie willen hebben, mail dan ook gerust. We brengen je dan in contact met gemeenteleden die al vaker zijn geweest. Ook mensen buiten onze gemeente zijn natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten.
 
Tip: als je gaat, meld je dan aan voor 1 maart a.s. Dit scheelt namelijk in de prijs en het maximale aantal deelnemers ligt rond de 5.500, waarbij geldt: vol is vol.
 
groepsfoto-newwine2015