Terug naar overzicht

New Wine Zomerconferentie 2015: ‘Rijk in God’

Een steeds groter wordende groep gemeenteleden van NGK De Ontmoeting maakt zich op voor de jaarlijkse New Wine Zomerconferentie in Biddinghuizen. De conferentie, die zich richt op kerkelijke vernieuwing, duurt een week en start zaterdag 18 juli. Het thema is dit jaar ‘Rijk in God’.

 

De gemeenteleden, dit jaar zijn het er zo’n zestig inclusief kinderen, kamperen in deze week met elkaar op hetzelfde veld. Tegelijkertijd zijn er nog enkele duizenden andere geloofsgenoten die kamperen op het terrein.

Door bijelkaar op een veld te staan, is er ruimte voor ontmoeting en is het mogelijk om – op een ongedwongen manier – met elkaar op te trekken en ervaringen delen. Er is ook ruimte voor kennissen/vrienden/familie van gemeenteleden om aan te sluiten op het veld.

Tijdens de conferentie zijn er elke dag centrale bijeenkomsten met aanbidding, Bijbels onderwijs, getuigenissen en ministry (gelegenheid om voor je te laten bidden). Daarnaast zijn er er ’s morgens en ’s middags seminars te volgen over geestelijke groei, relatie & gezin, kerk & gemeente, pastoraat en samenleving.

 

Voor de kinderen en tieners zijn er de hele week aparte programma’s, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Alle informatie is te vinden op de website van New Wine.

 

Het is ook mogelijk om een ‘losse dag’ naar de conferentie te komen. Als u dat doet, bent u van harte welkom op het NGK De Ontmoeting-veld voor een kop koffie!

 

newwine2014