Terug naar overzicht

‘Rijk in God’ thema New Wine Zomerconferentie

Dit jaar wordt de New Wine Zomerconferentie weer gehouden op het terrein van Walibi in Biddinghuizen. Het thema is: ‘Rijk in God’. De conferentie duurt een week en is van 18 tot 24 juli. Vanuit onze gemeente gaat er al een aantal jaren een groep mensen heen. Iets voor jou?

 

De New Wine zomerconferentie in een paar steekwoorden: gezelligheid, geloofsverdieping, verbondenheid en ontmoeting met elkaar, goede gesprekken, kamperen en het belangrijkste: ontmoeting met God. ,,We kamperen meestal met een groep van ongeveer 50 personen uit onze kerk op het conferentieterrein”, vertelt gemeentelid Gerdienke Fennema.

 

,,Er is een programma voor kinderen in verschillende leeftijden, voor tieners en volwassenen. Buiten het programma om praten we bij (de volwassenen), spelen we met elkaar (de kinderen), drinken we koffie en/of een glas wijn en we sluiten de conferentie af met een gezamenlijke maaltijd. De seminars en bijeenkomsten brengen ons stof tot nadenken en verdieping van ons geloof. Maar dat je dat samen met gemeenteleden kunt doorspreken en van gedachten daarover kan wisselen, is een enorme meerwaarde voor alle New Wine-gangers uit onze gemeente. Wil je dat ook eens meemaken? Dat kan natuurlijk. Van harte welkom! Kijk voor meer informatie over de conferentie op www.new-wine.nl. Maar je kan ons ook naar onze ervaringen vragen. Mail ons of spreek ons aan in de kerk!”

 

Sfeer proeven? Blader eens door de digitale dagboeken die gemeenteleden schreven over eerdere edities.

newwine-vp

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers uit onze gemeente tijdens de conferentie in 2014. Uiteraard zijn gasten/vrienden e.d. altijd welkom op
‘ons veld’ mee te kamperen!

Laat een reactie achter